keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Mahdolliset harrastusmahdollisuudet

Olen huomannut, että täällä Kolarissa on ainakin mahdollisia harrastuksia aika paljon. Sitten todellisuudessa se vähän riippuu, mistä se nyt aina roikkuu eli osallistujamäärästä. Olen toivoskellut, josko muutama hassu ihminen vielä ilmoittautuisi kansalaisopiston taekwondon alkeiskurssille, niin saataisiin ryhmä kasaan. Minä ilmoitin jo kurssille lähes kaikki täällä asuvat sukulaiseni ja muistakin täkäläisistä tutuistani puolet. Vielä ei tärpännyt. Siitä laskeskelin päässäni, että kurssista taitaa tulla aika sukuvaltainen, jos se toteutuu.

Muutamalle muullekin kurssille olen innostunut. Ensiapu I näyttäisi toteutuvan. Ehkä täällä on vähän verkkaisempaa (tai sitten minulta jäi jotakin hoksaamatta) asioiden järjestyminen, kurssille ilmoittauduin muistaakseni syyskuussa. Onneksi täällä on hyvä kirjasto, nettitelkka pelittää ja löysin muuttolaatikoista lankavarastoni. Ja sitten vielä se pieni 40-kiloinen kuolan ja koirankarvan sekoitus vaatii lenkittämistä. Koira, ei mies siis.

Siitä huolimatta olisi mukavaa, jos kansalaisopiston hienot suunnitellut kurssit toteutuisivat. Niistä aika moni nappaisi suoraan minun pirtaani. Erilaisia liikuntaharrastusmahdollisuuksiakin tarjolla on monta (osassa ei valitettavasti aika natsaa omiin aikatauluihin).

Pienen paikan ongelma ei taidakaan olla mahdollisuuksissa, vaan enemmän niiden toteutumisessa. Toivottavasti jollakulla heräsi nyt sanoinkuvaamaton himo taekwondon alkeisiin.

PS. Rainerille opistolle terveisiä, että ilmoittaisin taas muutaman ihmisen kurssille. Nyt olisi kolme tulossa suunnistuskurssille. Ja ainakin minä kaipaisin hiihtotekniikkaani petrausta.

2 kommenttia:

  1. Voi voi kun mie olisin siellä ni pitäisin teille Han Moo Doa ja Tae Kwon Doa ja kuntopotkunyrkkeilyä ja vaikka mitä! Mutta luulen, että Ottonen ei olisi kovin innoissaan jos ehdottelisin Kolariin muuttoa...

    VastaaPoista
  2. ai oonko mää menos suunnistuskurssille??

    t.EmmiP

    VastaaPoista