tiistai 6. lokakuuta 2009

Madonreikä korvien välissä

Pää on jotenkin tyhjä kaikista asioista. Töissä tapahtuu paljon, ja harrastusrintamallakin on vilkasta. Ei ehdi kehittää ajatuksia blogattavaksi. Tänään kylätoimikunnan kokouksessa tuli kyllä innostunut olo. Meitä ei ollut kovin monta paikalla, mutta kävimme läpi kyläkyselyn prototyyppiä. Se tulee lokakuun aikana jakeluun. Oli innostavaa, miten jo kysymysten miettiminen toi ihmisille niin paljon asioita mieleen. Mikä täällä on hyvin, mikä voisi olla paremmin. Se on hieno juttu.

Kyläkyselyyn liittyy tosi hauska piirre. Laitamme osan kyselyistä jakoon niin, että lähdemme kylästelemään. Kylässä voidaan sitten yhdessä täyttää kyselyä, ja niin viesti menee eteenpäin uusiin kyläpaikkoihin. Loistoajatus puhikselta!

Näillä näkymin kylätoimikunta haastaa kyläläiset myös pitkässä illassa pieneen tempaukseen, mutta siitä kerron vasta myöhemmin. Kaikenlaisia asioita on ilmassa, hyviä ja vaikeita.

Luin netin keskustelupalstalta kyselyjä, joissa joku perhe oli kiinnostunut Kolariin muuttamisesta. Hienoa! On aivan sama mille kylälle tulee uusia ihmisiä, sillä kaikkihan me siitä hyödymme tavalla tai toisella. Se toisen oma ei ole meiltä pois, vaan yhteinen ilo. Ajattelinkin, että aloitan naapurikylien kehumiskierroksen. Semmoinen olisi hyvästä, ettei tule kyräiltyä ja aina ihmeteltyä vain niitä huonoja puolia.

Muuten, kylätoimikunnalla on sähköpostiosoite. kolarinkirkonkyla@gmail.com
Sinne voi laittaa meille postia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti